Toiminta

Ammattiosaston tehtävänä on järjestää sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset, joihin ovat kaikki ammattiosaston jäsenet tervetulleita. Kevätkokouksessa käsitellään edellisen vuoden vuosikertomus, jonka valmistelevat hallituksen jäsenet, sekä edellisen vuoden tilinpäätös, jonka valmistelee taloudenhoitaja. Nämä tiedot lähetetään edelleen SuPer-liittoon tiedoksi. Syyskokouksessa käydään läpi toimintasuunnitelmaa ja talousarviota seuraavalle vuodelle sekä tarvittaessa valitaan uudet hallituksen jäsenet ja muut ammattiosaston aktiivit. Syys- ja kevätkokouksissa ammattiosasto tarjoaa aina ruokailun kaikille kokouksiin osallistuville.

Hallitus kokoontuu useamman kerran vuodessa. Näihin kokouksiin osallistuu luonnollisesti hallituksen jäsenet ja myös luottamusmiehet. Hallituksen kokouksista ei tiedoteta erikseen, vaan seuraava kokouspäivä sovitaan aina kokouksessa.

Ammattiosasto järjestää jäsenilleen vuosittain virkistäytymistä arkeen. Porukalla on tehty mm. matkoja naapurimaihin ja käyty teatteriesityksiä katsomassa. Teemme yhteistyötä Raahen seudun ammattiosaston kanssa virkistystoiminnan merkeissä. Jäsenet ovat vapaita kertomaan toiveitaan ja ehdotuksiaan, mitä toimintaa he haluaisivat ammattiosaston heille järjestävän!