Tallinnaan 4.-6.5.2023!

SuPerin Kalajoen ammattiosasto 203 ja Raahen ammattiosasto 214 järjestävät yhdessä matkan Tallinnaan. Lähdetään yhdessä katsomaan Tallinnan kevättä! Reissulle mahtuu mukaan 40 iloista reissaajaa! Ilmoittaudu viimeistään 31.3.2023!

Matkan hinta 205€ (jos lähtijöitä 30-35) tai 185€ (jos lähtijöitä väh. 36). Mikäli jäseniä ei lähde tarpeeksi, voi mukaan lähteä myös ammattiosastojen ulkopuolisia reissaajia. Heille hinta on 245€/225€.

Ilmoittautuessasi kerro nimesi, sähköpostiosoitteesi ja viestikentässä lähtöpaikka sekä mahdollinen huonekaveri, mikäli se on tiedossa. Voit myös ilmoittaa jo tässä vaiheessa ammattiosaston ulkopuolisen lähtijän viestikentässä. Hänet huomioidaan lähtijäksi vasta siinä vaiheessa, mikäli jäseniä ei tarpeeksi ilmoittaudu. Ilmoittautumisesi kuitataan sähköpostiin noin viikon kuluessa. Mikäli et saa kuittausta, ilmoittaudu uudelleen!

Ilmoittautumiset huomioidaan saapumisjärjestyksessä ja tämä koskee myös ulkopuolisia lähtijöitä!

Ilmoittautuminen on sitova! Mikäli joudut perumaan lähtösi 3.4. jälkeen, joudut maksamaan koko matkan hinnan (245€/225€).

Ammattiosastot perivät maksun n. huhtikuun puolessa välissä. Saat sähköpostiisi maksuohjeet. Sähköpostiisi myös laitetaan lähempänä matkaa vielä matka-aikataulu sekä muuta hyödyllistä ohjetta.

Hintaan kuuluu:

Kuljetus Raahe-Tallinna-Raahe

Laivamatkat kansipaikoin

Majoitus Hestia Hotel Seaportissa kahden hengen huoneissa

Kiertoajelu Tallinnassa oppaan johdolla

Seilaamisiin!